Саопштења

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ОПОВО ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ОПОВО ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Само дан након расписивања локалних избора, Општински одбор СНС Опово предао је Општинској изборној комисији локалну изборну листу Александар Вучић – За нашу децу са овереним потписима и комплетном документацијом. Заједно са својим сарадницима документацију је предао председник Општинског одбора др Зоран Тасић, а чланови Општинске изборне комисије констатовали су да су сви прописани документи предати.

Тасић се захвалио грађанима на подршци у прикупљању потписа и поверењу које имају у политику Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

„Морам да се захвалим првенствено грађанима Општине Опово, који су у великом броју подржали не само листу Српске напредне странке на локалним изборима већ и на покрајинским и републичким. За нешто мање од 24 часа успели смо да прикупимо више од 600 потписа што говори да су грађани Републике Србије и Општине Опово препознали политику Александра Вучића и Српске напредне странке и да подршка овако великог броја овде у Опову потврда добре политике која се водила претходне четири године“, изјавио је Тасић

У наредних 24 часа Општинска изборна комисија прегледаће детаљно документацију и ако је све у реду, изборна листа се верификује, а у случају констатовања неких недостатака, предавач листе има рок од 48 часова да уочене недостатке исправи.