Саопштења

Месни одбор Сакуле: АКЦИЈА ФАРБАЊА ОГРАДЕ МИНИ ПИЧ ТЕРЕНА

АКЦИЈА ФАРБАЊА ОГРАДЕ МИНИ ПИЧ ТЕРЕНА Сакуле, 4. јун 2022; У организацији Месног одбора Сакуле, Општински одбор СНС Опово, спроведена је акција фарбања и заштите дрвене конструкције мини пич терена у Сакулама. Поред активиста Месног одбора Сакуле у акцији су учествовали и чланови Општинског одбора Опово.

Pages