Саопштења

МЕСНИ ОДБОР САКУЛЕ: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

МЕСНИ ОДБОР САКУЛЕ: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

 

Сакуле, 28. фебруар 2020;

На постављеном штанду у центру Сакула активисти Месног одбора и функционери Општинског одбора Опово разговарали су са грађанима, делили страначки информатор и представили програм Српске напредне странке. Председник Општинског одбора др Зоран Тасић је посебно истакао улагања у Сакуле у претходне четири године, као и пројекте који ће се у наредном периоду реализовати.

„Сакуле је село добрих домаћина и вредних пољопривредника али се у ово место деценијама није улагало. У претходних четири године ствари су се потпуно промениле. Реновирана је здравствена амбуланта и школска спортска сала, изграђена нова котларница у школи, два спортска терена (мини пич и рукометни), бетониране и поплочане бројне пешачке стазе, тротоари и паркинзи, комплетно рехабилитован локални пут Баранда – Сакуле – Идвор у дужини од 13,5км и асфалтирано или рехабилитовано око 2,5км улица“, изјавио је Тасић.

Током акције, грађани су изнели своје предлоге и сугестије, а Тасић је најавио реализацију нових пројеката као што је реконструкција школске зграде, замена водоводне мреже, изградња две трафостанице и асфалтирање улица које немају асфалтну подлогу.