Саопштења

МЕСНИ ОДБОР ОПОВО: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

МЕСНИ ОДБОР ОПОВО: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА И ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОГРАМА

Опово, 1. март 2020;

Активисти Месног одбора Опово разговарали су са грађанима, делили страначки информатор и представили програм Српске напредне странке. Потпредседник Општинског одбора Опово Милош Марков истиче значај непосредног контакта и разговора са грађанима на основу чијих сугестија се могу најбоље планирати будући пројекти.

„Опово је у последњих четири године доживело корените промене и драго нам је што су сви који дуго нису били у Опову сад пријатно изненађени новим изгледом. Урађени су свеобухватни инфраструктурни радови централне зоне места од уређења паркова и јавних површина до изградње тротоара, паркинга, платоа и асфалтирања улица. Реновиране све битне установе, модернизована фабрика воде, спроводи се реконструкција водоводне мреже, изграђена бициклистичка стаза ван насеља, прва такве врсте у јужном Банату“, рекао је Марков.

Нови пројекти следе већ овог месеца са почетком грађевинске сезоне и то је комплетно реновирање објекта Дома здравља Опово и наставак реализације капиталног пројекта изградње пута Опово – Дебељача и реконструкције водовода, док је за наредни период у плану изградња спортске сале, нове бициклистичке стазе, постројења за прераду воде и канализационе мреже.