Вести

ПРОСЛАВЉЕНА СТРАНАЧКА СЛАВА СВЕТА ПЕТКА

У присуству чланова и пријатеља странке, у просторијама Општинског одбора СНС Опово обележена је и прослављена страначка слава Света петка. Кум и домаћин славе је била је председница Уније жена ОО СНС Опово Анка Симин Дамјанов.

Након резања славског колача Дамјанов је поздравила госте и честитала присутнима славу.

„Желим да уједињени у вери, љубави према Богу и према Србији, уједињени у Српској напредној странци, предвођени одговорном политиком нашег председника државе Александра Вучића и председника странке Милоша Вучевића, идемо још јаче и још бољи напред. Као што је мајка Параскева заштитница, пре свега нас жена, деце, страих и немоћних, тако се и ми трудимо да водимо рачуна о тим категоријама друштва, а што се локалног нивоа тиче трудимо се да наши суграђани имају све услове у нашој општини“, рекла је Анка Симин Дамјанов. 

Честиткама се придружио и председник Општинског одбора Предраг Гинцуљ истакавши да су пред нама нови изазови 17. децембра и историјски избори за Србију.

„Јако је важно да на тим изборима победи будућност Србије и да се не враћамо у ружну прошлост. Ја вас позивам да снажно и поносно изађемо 17. децембра и убедљиво победимо оне који су разорили и уништили Србију“, поручио је Гинцуљ.

Јабуку и залог домаћинства преузео је потпредседник Општинског одбора Зоран Тасић, који ће бити домаћин славе наредне године.