Вести

ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СНС МИЛЕНКО ЈОВАНОВ ПОСЕТИО ОО ОПОВО

Члан Председништва Српске напредне странке и председник посланичке групе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ у последњем сазиву Народне скупштине Републике Србије , Миленко Јованов, посетио је Општински одбор Опово где је заједно са председником Општинског одбора СНС Опово Предрагом Гинцуљем и његовим замеником Милошем Марковим, одржао састанак на коме се разговарало о актуелним политичким темама и предстојећим изборима.

Јованов је истакао да су пред нама историјски важни избори јер се Србија налази на раскрсници два пута. Један је са председником државе Александром Вучићем, који води Србију напред, док је други онај за који се залаже тајкунска опозиција и враћа нас у неизвесну прошлост.

„Ови избори су преломни за будућност Србије. Наша земља мора да се гради и развија и зато не смемо дозволити да будемо таоци неодговорне политике коју води опозиоција. Ми смо странка која гледа у будућност и наша обавеза је да наставимо путем просперитета и унапређења живота свих грађана“, рекао је Јованов.